Werkzaam in de praktijk sinds maart 2016.
Na de middelbare school heb ik mijn diploma bewegingscoördinator behaald op de opleiding (CIOS) Sport en Bewegen te Sittard. Vervolgens ben ik na een lange reis in Australië fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier ben ik in 2013 afgestudeerd en sindsdien ben ik fulltime werkzaam als fysiotherapeut.

Vanuit het Cios en mijn sportieve achtergrond is mijn interesse gevormd voor sportgerelateerde klachten. Naast de sportgerelateerde klachten ben ik in het bijzonder geïnteresseerd in de orthopedische revalidatie (bijv. na een nieuwe heup of knie).

Voor mij is elke patiënt uniek waardoor een behandeling van dezelfde klacht nooit hetzelfde zal zijn. Om tot een optimaal resultaat te kunnen komen vind ik een goede communicatie tussen patiënt en therapeut van essentieel belang. Samen met de patiënt breng ik de klachten duidelijk in kaart en probeer hier ook de mogelijke oorzaak van de klachten te achterhalen. Hierdoor kunnen in de toekomst een terugkeer van de klachten (recidieven) mogelijk worden voorkomen en wordt de zelfredzaamheid van de patiënt vergroot. Gedurende de behandeling staat bij mij “de mens achter de patiënt” centraal. Dit omdat een klacht nooit een op zichzelf staand probleem is.

Het leuke aan het vak fysiotherapie is dat het een vak in ontwikkeling is. Je bent als fysiotherapeut nooit uitgeleerd, waarbij je niet alleen de verplichting hebt aan jezelf maar ook aan de specialisten, huisartsen, collega’s en patiënten om je continu te blijven ontwikkelen en hiermee je kennis up to date te houden.
Lidmaatschap

  • Opgenomen in het BIG-register
  • Opgenomen in het Kwaliteitregister Fysiotherapie (zie www.fysiotherapie.nl)

Opleidingen

2013 Fysiotherapie HAN
2007 Cios Sport & Bewegen (sport en bewegingscoördinator) Cios Sittard
Aanvullende cursussen
2014 Revalidatie na totale heup- en/of knieprothese Progress Educations
2013 Medical Taping Concept Fysio Tape Opleidingen BV

Rob 1
« 1 van 6 »